O MNIE
Wiedzę na poziomie licencjackim z zakresu dietetyki i poradnictwa żywieniowego zdobyłam w Wyższej Szkole w Poznaniu. Edukację tą zakończyłam z bardzo dobrymi wynikami. Praca dyplomowa na temat “Roli edukacji dietetycznej u pacjentów z cukrzycą typu 2” została wyróżniona. W związku z obszernym opracowaniem materiałów z diabetologii specjalizuję się przede wszystkim w komponowaniu jadłospisów dla cukrzyków typu 2.
Specjalistyczną wiedzę pogłębiam kontynuując edukację na poziomie magisterskim. Biorę udział w konferencjach, kursach, które przekazują dużą dawkę nowinek ze świata dietetyki.
Pragnę poprzez dietę wspomagać powrót do zdrowia lub w pewnym stopniu zahamować negatywne objawy chorób. Moim celem jest, aby pacjenci poprzez odpowiednio zbilansowany jadłospis odzyskali wewnętrzną radość ze względu na lepsze zdrowie jak i upragniony wygląd.
Wiele chorób można zniwelować dzięki odpowiednio dopasowanemu jadłospisowi.
